Over
Wel bij Wim

en het team

Wij zijn Wel Bij Wim, onafhankelijke en betrokken adviseurs die jouw hypotheek optimaal verzorgen. Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwe woning een heel belangrijk moment is. Daarom gaan we tot het uiterste voor je. Wij geloven namelijk in goede dienstverlening voor iedereen. Hoe jij dat merkt? We zijn eerlijk over de mogelijkheden, altijd bereikbaar én staan naast je als het even tegenzit. Dat noemen wij eerlijk hypotheekadvies.

Wim

Eigenaar

Erwin Kitselaar

Financieel Adviseur

Jan Jansen

Financieel Adviseur

Eerlijk Hypotheekadvies

Onafhankelijk

De beste voorwaarden voor jouw hypotheek? Doordat we onafhankelijk zijn maken we die belofte altijd waar. Onafhankelijkheid geeft ons de vrijheid om het maximale resultaat te behalen. Natuurlijk zijn jouw wensen het allerbelangrijkst. Daarom bespreken we samen de opties én afwegingen. Zo benutten we onze kennis, ervaring en ons betrouwbare netwerk voor het realiseren van jouw droom.

Oprecht betrokken

Tijdens de aankoop van een huis zijn er mooie, maar ook best spannende momenten. Daarom kun je altijd bij ons terecht met vragen. We luisteren goed en nemen je alle zorgen uit handen. Is er toch onduidelijkheid? Dan zoeken we dat voor je uit. Door de goede banden met onze partners kunnen we snel schakelen én zet iedereen een extra stap. We weten namelijk wat dat voor jou betekent.

Oplossingsgericht

Wij geloven in een eerlijke hypotheek voor iedereen. Wij gaan dan ook zover als nodig is om dat doel te bereiken. Noem ons een beetje eigenwijs, of overtuigd van ons gelijk. Maar waar een wil is, is een weg. Vertrouwen speelt daarin een hoofdrol. Daarom zijn we eerlijk en duidelijk -dat is namelijk wel zo constructief- én werken we volgens no cure, no pay. Zo zijn al onze inspanningen gericht op jouw ideale hypotheek.