Onafhankelijk
hypotheekadvies

WelBijWim

Hypotheek

Altijd eerlijk, goedverzorgd hypotheekadvies

WelBijWim geeft altijd eerlijk en goedverzorgd hypotheekadvies. Doordat we onafhankelijk zijn garanderen we dat jij de meest voordelige en beste hypotheek krijgt voor jouw situatie. Met onze ruime ervaring en moderne werkwijze weten onze adviseurs precies wat bij jou past én staan we altijd voor je klaar. Want het selecteren van de juiste hypotheek is maatwerk. Wij luisteren goed naar jouw wensen en geven advies vanuit onze kennis. Zo zorgen we samen dat jij straks in je droomhuis woont. En natuurlijk helpen we je ook met allerlei zaken die je nodig hebt rondom je hypotheek.

Altijd oprecht betrokken

Wij begrijpen dat het kopen van een huis een heel belangrijk moment is. En tijdens het afsluiten van een nieuwe hypotheek komen er allerlei nieuwe dingen op je af. Je sluit ook niet dagelijks een hypotheek af. Want hoe weet je precies hoeveel je maximaal kunt lenen? En hoe weet je zeker dat jouw hypotheek de beste voorwaarden heeft? Bij WelBijWim helpt een persoonlijke financieel adviseur je met het maken van de juiste beslissingen voor je hypotheek. Of het nu gaat over de rentevaste periode, de keuze tussen verschillende hypotheekvormen of de keuze voor de hypotheekverstrekker: vanaf het eerste gesprek denkt jouw persoonlijke adviseur met je mee. Want we zijn oprecht betrokken. En ja, dat betekent dat we naast je staan. Wij vinden het namelijk prachtig om voor jou de beste voorwaarden te krijgen bij het afsluiten van een hypotheek.

Altijd oplossingsgericht

Omdat iedere situatie anders is, is ook iedere hypotheekaanvraag uniek. Maar of je nu starter bent, gaat verbouwen, verhuizen of je wilt je hypotheek oversluiten: de beste voorwaarden krijg je bij een onafhankelijke, eerlijke adviseur.

Tijd voor actie

Bij WelBijWim adviseren wij je graag over jouw hypotheek. We vertellen je hoeveel je precies kunt lenen en wat in jouw situatie de beste mogelijkheden zijn. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Download dan alvast onze tips!

“Als starter een hypotheek afsluiten? Dit moet je weten.”

Ontvang hypotheekadvies

Liever direct contact met Wim?

WelBijWim

Broerswetering 10a

3752 AM

Bunschoten-Spakenburg

Wat anderen zeggen

Wim was echt betrokken bij ons. Ook als je er zelf even niet uitkomt. Toen wij bijvoorbeeld de hypotheekakte voor het eerst doorlazen, snapten we niet zo goed wat er allemaal instond. Gelukkig legde Wim alles duidelijk uit. Hij nam hier echt de tijd voor. Zo wisten we tenminste waar we een handtekening onder gingen zetten

- André Laseur