Nieuws

WelBijWim

Jasper Koelewijn geeft het hypotheekadvies van WelBijWim een 11/10

Waarom Jasper koos voor hypotheekadvies bij WelBijWim? Wim neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en helpt je in elke stap van het proces. In dit interview lees je Jaspers ervaringen.

WelBijWim

Schrijf je vrijblijvend in voor de informatieavond van WelBijWim

Het Hypotheekcafé is dé plek waar je terecht kunt voor deskundig advies en antwoorden op al jouw vragen over hypotheken en alles wat daarbij komt kijken. Of je nu een starter op de woningmarkt bent of al een tijdje huiseigenaar, wij helpen je graag verder.

WelBijWim

Dit mag je in 2024 belastingvrij aan je kind schenken

In 2024 mag je in ieder geval € 6.633 belastingvrij aan je kind schenken. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende schenkvrijstellingen van 2024 op een rij.

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

WelBijWim

Miquel: WelBijWim neemt je als ondernemer én starter écht bij de hand

In eerste instantie gingen Miquel en zijn vriendin naar WelBijWim voor een financiële check. Zij hadden zich namelijk ingeschreven voor een nieuwbouwwoning in Bunschoten-Spakenburg en waren benieuwd naar hun financiële mogelijkheden. Tot hun verrassing werden zij uitgeloot. Dit dwong hen om snel te handelen, dus besloten ze de hulp van WelBijWim in te schakelen.

WelBijWim

De mogelijkheden voor doorstromers op de woningmarkt

Naast veel veranderingen zijn er ook genoeg mogelijkheden voor doorstromers op de woningmarkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw huidige rente mee te nemen in je nieuwe hypotheek. Wij vertellen je er meer over!

WelBijWim

Freek: WelBijWim geeft helder en transparant hypotheekadvies

Freek Poort en zijn vrouw besloten om kleiner te gaan wonen. Voor het kopen van een nieuwe, kleinere woning wilden zij hun hypotheek omzetten. Omdat zij hiervoor zelf niet voldoende kennis hadden, schakelden zij de hulp van hypotheekadviseur WelBijWim in.  

WelBijWim

Veranderingen op de woningmarkt in 2023: waar moet ik als starter op letten?

In 2023 vinden er een aantal veranderingen plaats voor jou als starters op de woningmarkt. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

WelBijWim

Overwaarde op mijn woning: wat is het en wat kan ik ermee?

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen een overwaarde op hun koopwoning. Wat dat betekent? Wij vertellen je er meer over in dit blog. Lees het hier!

WelBijWim

Verdien net als Ron jouw hypotheekkosten terug bij WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan WelBijWim! Dat weet Rolf als geen ander. Zijn goede ervaring met WelBijWim leverde hem een cadeaubon ter waarde van €100,- op. Benieuwd hoe? Hij vertelt je er alles over!

WelBijWim

Plannen om je woning te verduurzamen? WelBijWim helpt je graag!

Nu de gas- en energieprijzen de pan uit rijzen, is het verduurzamen van je woning opeens erg aantrekkelijk. Op woensdag 5 oktober (2022) vertellen wij je alles over de mogelijkheden van het verduurzamen van je woning. Meld je hier aan!

WelBijWim

Hélène: WelBijWim doet meer moeite dan andere hypotheekadviseurs

Hélène was samen met haar man al bij verschillende hypotheekadviseurs geweest om hun hypotheek te veranderen, maar dat wilde niet slagen. Totdat ze met WelBijWim in contact kwam. Hoe dat verliep? Ze vertelt er alles over!

WelBijWim

Hoe kunnen ouders helpen bij het kopen van een huis?

Het kopen van een huis voor starters is in deze tijd niet gemakkelijk. Maar wist je dat jouw ouders je hierbij kunnen helpen. Hoe? Lees het hier!

WelBijWim

Dave: oversluiten hypotheek verliep snel en goed dankzij WelBijWim

Op advies van tafeltennisvriend én financieel adviseur bij WelBijWim nam Dave contact op met WelBijWim om zijn hypotheek tegen het licht te houden. In dit interview vertelt Dave er alles over.

WelBijWim

De stijgende hypotheekrente: wat betekent dit voor mij?

Misschien ben je van plan om een huis te kopen of wil je je hypotheek oversluiten. Het ziet ernaar uit dat (potentiële) kopers meer lucht krijgen op de – oververhitte – woningmarkt. Of dat ook echt zo is?

WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan bij WelBijWim

Ben jij tevreden over de samenwerking met WelBijWim en blij met de afhandeling van jouw hypotheek? Vertel dit dan door aan al jouw bekenden. Waarom? Lees snel verder.

WelBijWim

Als ‘duurhuurder’ kun je binnenkort wellicht een woning kopen!

Huur jij op dit moment een woning in de vrije huursector? Met de pilot ‘Duurhuur’ kan je binnenkort wellicht een hypotheek afsluiten. Benieuwd hoe? Lees het hier!

WelBijWim

WelBijWim verhuist naar hartje centrum Bunschoten-Spakenburg

We zijn eerlijk over de mogelijkheden, altijd bereikbaar én staan naast je als het even tegenzit. Daar hoort in mijn ogen ook een vestiging bij die zichtbaar is voor onze klanten.

WelBijWim

Drie tips voor het verduurzamen van jouw woning

Wellicht heb je er al weleens over nagedacht: het verduurzamen van je woning. Maar je hebt geen idee wat de mogelijkheden zijn en welke voordelen eraan vastzitten. Wij hebben drie tips voor het verduurzamen van jouw woning op een rij gezet in dit blog!

WelBijWim

Terugblikken en vooruitkijken met Wim Muijs

In dit interview blikken we samen met Wim Muijs, eigenaar WelBijWim, terug op afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2022. Zijn verhaal lees je in dit blog.

WelBijWim

Een hypotheek afsluiten zonder vast contract: dit zijn de mogelijkheden

Heb je een tijdelijk contract of ben je flexwerker of zzp’er? Dan is er meer mogelijk dan je denkt bij de aanvraag van je hypotheek. WelBijWim deelt de mogelijkheden in deze blog.

WelBijWim

Overwaarde; móet je dat in je nieuwe huis steken?

Overwaarde: wat is het en wat kan je ermee? WelBijWim deelt tien dingen die jij kunt doen met de overwaarde van je koopwoning.

WelBijWim

Joeri: “Hypotheekadvies verliep soepel en snel bij WelBijWim”

WelBijWim is volgens onze tevreden klant Joeri altijd eerlijk én altijd bereikbaar. Waarom hij ons hypotheekadvies zo ervaart? Dat lees je hier.

WelBijWim

André: “Wat bij de bank niet kon, lukte wel bij Wim”

André Laseur en zijn vriendin gingen voor eerlijk hypotheekadvies naar WelBijWim in Bunschoten-Spakenburg. Hun ervaringen lees je op onze website.

WelBijWim

Vijf redenen om nu je hypotheek over te sluiten

Je hypotheek oversluiten verstandig? WelBijWim deelt in deze blog vijf redenen waarom het juist nu interessant kan zijn om je hypotheek over te sluiten.

WelBijWim

“Een prachtig huis in Utrecht, voor de prijs van een klein flatje!”

In een groot huis in Utrecht wonen voor de prijs van een flatje? Dankzij het oversluiten van de hypotheek en de samenwerking met WelBijWim is het Frits van Balveren gelukt.

WelBijWim

Je hypotheek oversluiten; iets voor jou?

De rente is historisch laag, dus misschien is dit wel hét moment om je hypotheek over te sluiten. In deze blog bespreekt WelBijWim de voor- en nadelen van oversluiten.

WelBijWim

Familie van de Groep: “Eerlijk en snel hypotheekadvies dankzij korte communicatielijnen”

Familie van de Groep: “Hypotheekadvies is niet aan een plaats gebonden. Dus toen onze makelaar WelBijWim adviseerde, zijn wij na een prettig kennismakingsgesprek op kantoor en wat vergelijkingswerk op internet met WelBijWim in zee gegaan.”

WelBijWim

Een betere woning voor een lagere hypotheek? Met WelBijWim is het mogelijk!

Jos vertelt over zijn ervaringen met WelBijWim. Hij heeft nu een mooier appartement voor een lagere hypotheek. Hoe dat kan? Je leest het in onze nieuwste blog.

WelBijWim

Als starter een hypotheek afsluiten? Dit moet je weten

Bij het kopen van je eerste huis komt er veel op je af. WelBijWim legt in deze blog uit wat je moet weten wanneer je als starter een hypotheek afsluit.

WelBijWim

Kennis van zaken, snel handelen en humor: de ideale mix voor een hypotheekadviseur

In deze klantreferentie vertelt Jeffrey uit Bunschoten-Spakenburg over zijn ervaring met het afsluiten van een hypotheek met bankgarantie bij WelBijWim.

WelBijWim

WelBijWim is voor Sjaak van den Hoogen een hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en het afsluiten van een hypotheek makkelijk maakt

Sjaak van den Hoogen en zijn vriendin Paulina sloten dit jaar een hypotheek af bij WelBijWim. In dit klantinterview vertelt Sjaak over zijn ervaringen met de hypotheekadviseur.

WelBijWim

De overwaarde van je woning als extra pensioenpotje, zónder extra lasten

Wat zijn de mogelijkheden als je de overwaarde van je woning wilt benutten, maar je woning nog niet wilt verkopen? Bijvoorbeeld als aanvulling op je pensioen? In deze blog leggen we het je uit.

WelBijWim

WelBijWim: eerlijk hypotheekadvies voor iedereen

Bij WelBijWim geloven we in eerlijk hypotheekadvies. We zijn eerlijk over de mogelijkheden, altijd bereikbaar én staan naast je als het even tegenzit. Lees er alles over in onze blog.

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog