André: “Wat bij de bank niet kon, lukte wel bij Wim”

André Laseur en zijn vriendin kochten in maart dit jaar hun eerste woning samen. Voor het hypotheekadvies schakelden ze de hulp in van WelBijWim. André: “We hoopten voor 1 april de hypotheek rond te krijgen. Dan konden we nog profiteren van het feit dat we geen overdrachtsbelasting hoefden te betalen bij een woning net boven de € 400.000,-. Het leek onmogelijk, maar WelBijWim wist het toch binnen drie weken te regelen. We kregen op 30 maart om 21.00 uur een mail dat het was gelukt!”

Eerlijk hypotheekadvies

“Via horen zeggen zijn we bij WelBijWim terechtgekomen”, vertelt André. “WelBijWim heeft een goede naam, dus we besloten in maart dit jaar bij hem naar binnen te lopen voor een hypotheekadvies. We zijn goed ontvangen en Wim heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Hij heeft uitgerekend binnen welke prijscategorie we konden lenen. Daarin was hij heel eerlijk en transparant. Aan de hand van rekenvoorbeelden heeft hij laten zien wat wel en niet kon, ook in combinatie met een bouwdepot. Ook gaf hij handige tips voor de bezichtiging en het doen van een bod. Hij hielp zelfs mee met het zoeken naar een woning. Na het adviesgesprek zijn we bij verschillende huizen gaan kijken en gelukkig wisten we ons droomhuis al snel te vinden.”

In sneltreinvaart was onze hypotheek geregeld

Toen het huis gekocht was onder voorbehoud van financiering, kwam de uitdaging pas echt volgens André: “We hadden nog drie weken om te kunnen profiteren van de 0% overdrachtsbelasting. Samen met Wim hebben we de bank gebeld om te vragen of het überhaupt mogelijk was. Zij zeiden nee, maar het team van WelBijWim heeft alles op alles gezet om het toch voor elkaar te krijgen. Ik had echt het gevoel dat hij doorging waar anderen zouden stoppen. En dat is op het nippertje gelukt. Op 30 maart om 21.00 uur kregen we een mail dat het was geregeld, waardoor de overdracht op 31 maart door kon gaan. Hij maakt zijn naam waar en daar zijn wij heel blij mee!”

Oprecht betrokken

Het kopen van een nieuwe woning is een heel belangrijk moment. Tijdens het afsluiten van een nieuwe hypotheek komen er allerlei nieuwe dingen op je af. Je sluit ook niet dagelijks een hypotheek af. En daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten de meest voordelige en beste hypotheek krijgen voor hun situatie. Hoe André dit heeft ervaren? Hij vertelt erover: “Wim was echt betrokken bij ons. Ook als je er zelf even niet uitkomt. Toen mijn vriendin en ik bijvoorbeeld de hypotheekakte voor het eerst doorlazen, snapten we niet zo goed wat er allemaal instond. Gelukkig legde Wim alles duidelijk uit. Hij nam hier echt de tijd voor. Zo wisten we tenminste waar we een handtekening onder gingen zetten”. Tot slot vroegen wij nog wat hem is bijgebleven aan de samenwerking. André: “Bij WelBijWim is altijd iemand bereikbaar. Als we vragen hadden, konden we altijd mailen, appen of bellen. Iedereen van het team wist van ons dossier af, wat het proces zeker versneld heeft. En ook buiten kantoortijden kan je nog een e-mail verwachten. Het hele team deed er gewoon alles aan om voor ons de beste hypotheek te regelen. Daarom heb ik WelBijWim ook al aanbevolen bij mijn broertje. Ik gun iedereen namelijk een hypotheekadviseur die zo goed met je meedenkt.”

Wil jij net als Andre Laseur en zijn vriendin ook een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies? Of wil je meer informatie over hypotheken, oversluiten, duokoop of verzekeringen? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. Wij helpen je graag verder.

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Jasper Koelewijn geeft het hypotheekadvies van WelBijWim een 11/10

Waarom Jasper koos voor hypotheekadvies bij WelBijWim? Wim neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en helpt je in elke stap van het proces. In dit interview lees je Jaspers ervaringen.

WelBijWim

Dit mag je in 2024 belastingvrij aan je kind schenken

In 2024 mag je in ieder geval € 6.633 belastingvrij aan je kind schenken. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende schenkvrijstellingen van 2024 op een rij.

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

Wat anderen zeggen

We hadden nog drie weken om te kunnen profiteren van de 0% overdrachtsbelasting. Samen met Wim hebben we de bank gebeld om te vragen of het überhaupt mogelijk was. Zij zeiden nee, maar het team van WelBijWim heeft alles op alles gezet om het toch voor elkaar te krijgen. Op 30 maart om 21.00 uur kregen we een mail dat het was geregeld, waardoor de overdracht op 31 maart door kon gaan. Hij maakt zijn naam waar en daar zijn wij heel blij mee

- André Laseur