Miquel: WelBijWim neemt je als ondernemer én starter écht bij de hand

In eerste instantie gingen Miquel en zijn vriendin naar WelBijWim voor een financiële check. Zij hadden zich namelijk ingeschreven voor een nieuwbouwwoning in Bunschoten-Spakenburg en waren benieuwd naar hun financiële mogelijkheden. Tot hun verrassing werden zij uitgeloot. Dit dwong hen om snel te handelen, dus besloten ze de hulp van WelBijWim in te schakelen.

Hoe dat verliep en wat hun ervaring is? Miquel vertelt er meer over in dit interview.

Hulp en advies van WelBijWim

Toen Miquel en zijn vriendin waren uitgeloot, waren zij aanvankelijk twijfelachtig over het verkrijgen van de financiering voor de woning. Miquel legt uit: “We zijn allebei erg jong en bovendien ben ik zelfstandig ondernemer. Het is algemeen bekend dat het voor ondernemers moeilijker is om een hypotheek te krijgen in vergelijking met iemand in loondienst. We besloten daarom om de hulp en het advies van WelBijWim in te schakelen.”

Binnen drie weken was de hypotheek rond

Vanaf dat moment ging het allemaal vrij snel volgens Miquel: “We belden om een afspraak te maken, waarna Wim gelijk aangaf wat voor documenten wij moesten meenemen. Tijdens het gesprek gaf Wim ons uitstekend advies. Voor ons als starters was het natuurlijk allemaal nieuw. We vertelden onze wensen en behoeften en op basis daarvan legde Wim ons verschillende opties en scenario’s voor en bespraken we wat er met onze maandlasten ging gebeuren. Zo zijn we uiteindelijk gezamenlijk tot de meest gunstige oplossing gekomen en hadden we binnen drie weken onze hypotheek rond.”

WelBijWim is onafhankelijk, oprecht betrokken en oplossingsgericht

Miquel en zijn vriendin zijn dan ook erg te spreken over de diensten van WelBijWim. “Eigenlijk was het perfect. In het begin wisten we als starters niet precies waar we aan begonnen, maar Wim heeft ons uitstekend begeleid en nam ons écht bij de hand. Zij zijn onafhankelijk, oprecht betrokken en oplossingsgericht. Daarnaast is starter op de woningmarkt én ondernemer zijn een uitdaging, maar dankzij Wim is het wel gelukt. Ik raad WelBijWim dan ook zeker aan anderen aan”, aldus Miquel.

Onafhankelijk

“Wim legt de opties van verschillende banken voor. Hij laat álle mogelijkheden zien en werkt niet met maar één bank samen.”

Oprecht betrokken

“Wim belde ons meerdere keren om dingen te bespreken. Bijvoorbeeld om te zeggen dat ik niet moest schrikken als de Rabobank mij nog een keer zou bellen voor een extra check van mijn onderneming. Dat noem ik oprecht betrokken.”

Oplossingsgericht

“Als zelfstandig ondernemer was het wel wat uitdagender om een hypotheek te krijgen, maar dankzij de diverse bankopties die Wim heeft voorgelegd, is het uiteindelijk wel gelukt.”

Ben jij op zoek naar eerlijk hypotheekadvies? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of het stellen van een specifieke vraag. Wij laten je graag zien dat we tot het uiterste gaan voor het beste resultaat!

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Jasper Koelewijn geeft het hypotheekadvies van WelBijWim een 11/10

Waarom Jasper koos voor hypotheekadvies bij WelBijWim? Wim neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en helpt je in elke stap van het proces. In dit interview lees je Jaspers ervaringen.

WelBijWim

Dit mag je in 2024 belastingvrij aan je kind schenken

In 2024 mag je in ieder geval € 6.633 belastingvrij aan je kind schenken. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende schenkvrijstellingen van 2024 op een rij.

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog