WelBijWim: eerlijk hypotheekadvies voor iedereen

Na een intensieve en spannende periode van voorbereiding is het nu officieel zover: de lancering van WelBijWim! Dé plek om door onafhankelijke en betrokken adviseurs jouw hypotheek te laten verzorgen. De naam ‘WelBijWim’ is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële wereld hebben we een duidelijke missie voor ogen: bij ons kan het wél! Niet denken in problemen, maar in oplossingen. Voor iedereen. Eerlijk hypotheekadvies, daar geloven we in.

Eerlijk zijn over mogelijkheden in een spannende tijd

Het kopen van een huis is voor iedereen een belangrijk en spannend moment. Het laatste wat je dan wil, is een adviseur bij wie je je niet begrepen voelt. Wat je wél wil is iemand die in staat is buiten de gebaande paden te denken en er het allerbeste resultaat uithaalt. Dat is precies waar wij iedere dag naar streven. Om jou dit te laten voelen, zijn we altijd bereikbaar, zijn we eerlijk over de mogelijkheden en staan we ook naast je als het even tegenzit. Al onze adviseurs zijn oprecht betrokken en zetten graag dat stapje extra voor je.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wil je zeker weten dat je de beste voorwaarden krijgt voor jouw hypotheek? Voor ons is dat niet meer dan logisch! Als onafhankelijk adviseur kunnen wij die belofte dan ook altijd waarmaken. Vanuit jouw wensen bespreken we de mogelijkheden en maken we de nodige afwegingen. Vervolgens zetten wij onze kennis, ervaring en netwerk in om jouw droom te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat waar een wil is, er ook een weg is. Daarom doen wij alles wat nodig is om het doel te bereiken!

Ben jij op zoek naar eerlijk hypotheekadvies? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of het stellen van een specifieke vraag. Wij laten je graag zien dat we tot het uiterste gaan voor het beste resultaat!

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Jasper Koelewijn geeft het hypotheekadvies van WelBijWim een 11/10

Waarom Jasper koos voor hypotheekadvies bij WelBijWim? Wim neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en helpt je in elke stap van het proces. In dit interview lees je Jaspers ervaringen.

WelBijWim

Dit mag je in 2024 belastingvrij aan je kind schenken

In 2024 mag je in ieder geval € 6.633 belastingvrij aan je kind schenken. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende schenkvrijstellingen van 2024 op een rij.

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog