Plannen om je woning te verduurzamen? WelBijWim helpt je graag!

Nu de gas- en energieprijzen de pan uit rijzen, is het verduurzamen van je woning opeens erg aantrekkelijk. Op woensdag 5 oktober (2022) vertellen wij je alles over de mogelijkheden van het verduurzamen van je woning.

Benieuwd naar meer informatie over het verduurzamen van je woning? Dit is hét juiste moment om actie te ondernemen. Aanmelden is geheel gratis en kan via onderstaand formulier, per mail info@welbijwim.nl of bel naar 033-8200522. Tot dan!

  • Broerswetering 10A | Bunschoten-Spakenburg
  • 19.30 uur
  • Vol = vol

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Veranderingen op de woningmarkt in 2023: waar moet ik als starter op letten?

In 2023 vinden er een aantal veranderingen plaats voor jou als starters op de woningmarkt. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

WelBijWim

Starter op de woningmarkt? WelBijWim helpt je graag!

Een nieuw jaar brengt veranderingen met zich mee. Zo ook in de hypotheekwereld. Want wist je dat het tweede inkomen vanaf 2023 voor 100% meeweegt in het berekenen van de hypotheek. Hierdoor kunnen jullie meer lenen.

WelBijWim

Overwaarde op mijn woning: wat is het en wat kan ik ermee?

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen een overwaarde op hun koopwoning. Wat dat betekent? Wij vertellen je er meer over in dit blog. Lees het hier!

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog