Hélène: WelBijWim doet meer moeite dan andere hypotheekadviseurs

Hélène was samen met haar man al bij verschillende hypotheekadviseurs geweest om hun hypotheek te veranderen, maar dat wilde niet slagen. Totdat ze met WelBijWim in contact kwam. “Ik had bij ons in de buurt een auto van WelBijWim zien staan en werd nieuwsgierig. Ik heb Wim toen gelijk gemaild”, vertelt Hélène.

Wat de aanleiding was om hun hypotheek te veranderen? Hélène vertelt er alles over in dit interview.

Hypotheek verhogen of omzetten

“Wij wilden heel graag ons huis verduurzamen door middel van zonnepanelen en het isoleren van de schuur. Daarnaast wilden we onze tuin en schuur aanpakken. Om die reden wilden wij onze hypotheek verhogen of omzetten”, vertelt Hélène. “Maar geen enkele hypotheekadviseur kon ons hierbij helpen. Ze vertelden ons allemaal dat het ons niet ging lukken”, vervolgt ze.

Binnen vier maanden hypotheek omgezet

Maar bij WelBijWim lukte dat wel. Hoe? “Omdat Wim meer moeite voor ons deed dan andere hypotheekadviseurs. Nadat ik Wim had gemaild, werd ik binnen één dag al teruggebeld. We hebben toen gelijk een afspraak gemaakt om langs te komen bij Wim”, vertelt Hélène. Hoe dat verliep? Ze vervolgt: “In dat gesprek adviseerde hij ons om onze hypotheek om te zetten naar een nieuwe hypotheek. Dat hebben we gedaan. Daarbij hebben we nog flinke mazzel gehad met de rente, want die was toen nog laag. Uiteindelijk was alles binnen vier maanden geregeld.”

Bij Wim kan het Wel

Inmiddels zijn de eerste aanpassingen in het huis doorgevoerd en kijkt ze met een zeer tevreden gevoel terug op de samenwerking met WelBijWim. “In twee woorden: helemaal top! Na al die jaren bezig te zijn geweest om onze hypotheek om te zetten, is het bij WelBijWim wél gelukt. Ik raad WelBijWim dan ook zeker aan binnen mijn familie- en vriendenkring. Zij doen namelijk meer moeite voor je dan andere hypotheekadviseurs. Dat merk je al in de manier van communiceren. Onafhankelijk, oprecht betrokken en oplossingsgericht!”

Ben jij op zoek naar eerlijk hypotheekadvies? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of het stellen van een specifieke vraag. Wij laten je graag zien dat we tot het uiterste gaan voor het beste resultaat!

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Jasper Koelewijn geeft het hypotheekadvies van WelBijWim een 11/10

Waarom Jasper koos voor hypotheekadvies bij WelBijWim? Wim neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en helpt je in elke stap van het proces. In dit interview lees je Jaspers ervaringen.

WelBijWim

Dit mag je in 2024 belastingvrij aan je kind schenken

In 2024 mag je in ieder geval € 6.633 belastingvrij aan je kind schenken. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende schenkvrijstellingen van 2024 op een rij.

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog