“Een prachtig huis in Utrecht, voor de prijs van een klein flatje!”

In een groot huis wonen voor de prijs van een flatje? Dankzij het oversluiten van de hypotheek en de samenwerking met WelBijWim is het Frits van Balveren gelukt. Frits: “Ik was al bijna een jaar bezig om de hypotheek voor onze woning in Utrecht over te sluiten, zodat wij aflossingsvrij konden blijven wonen. Maar dit schoot totaal niet op. Dus toen ik met WelBijWim in contact kwam -in eerste instantie voor financieel advies over een koopwoning voor mijn dochter- heb ik gevraagd of zij het niet voor mij konden regelen. En zo is het balletje eigenlijk gaan rollen.”

Aflossingsvrije hypotheek oversluiten

“In verband met de aftrek van de hypotheekkosten, wilde ik onze hypotheek graag voor het einde van het fiscale jaar oversluiten”, vertelt Frits. “Bij andere partijen leek dit maar niet te lukken. Dus toen we via een makelaar uit het netwerk van mijn dochter bij WelBijWim terechtkwamen, was ik heel blij dat zij het wél voor elkaar kregen. En snel ook, want alles was 27 december 2020 afgerond bij de notaris. WelBijWim heeft ervoor gezorgd dat we onze huidige hypotheek 100% konden oversluiten, aflossingsvrij en met een rentevaste periode van twintig jaar. Hierdoor wonen mijn vrouw en ik nu in een prachtig huis in Utrecht, voor de prijs van een klein flatje.”

Er worden alleen beloftes gemaakt die ze wél waar kunnen maken

Frits kwam in eerste instantie voor de aanschaf van een woning voor zijn dochter bij WelBijWim terecht. Maar uiteindelijk heeft hij zelf ook advies gekregen over het oversluiten van zijn hypotheek. Frits: “Met WelBijWim hebben we de financiële mogelijkheden rondom duokoop besproken voor mijn dochter. Dat zou haar opties voor een eigen woning aanzienlijk vergroten. Vanwege deze goede gesprekken en het meedenken, besloot ik de financieel adviseur ook te vragen om mij te helpen bij het oversluiten van onze aflossingsvrije hypotheek. En dat is dus gelukt! Ik ben heel tevreden over het snelle handelen. En elk advies dat ze geven is reëel. Of het nu gaat over duokoop, het oversluiten van je hypotheek of het maken van een financieel plan voor de toekomst. WelBijWim maakt geen beloftes die ze niet waar kunnen maken en dat vind ik heel fijn!”

Altijd een eerlijk advies. Altijd bereikbaar.

“De financiële wereld blijft toch een beetje een schimmige wereld”, vertelt Frits ons tot slot. Betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering waren voor hem dan ook heel belangrijk in de zoektocht naar een financieel adviseur voor het oversluiten van hun hypotheek. Frits: “Bij WelBijWim had ik direct het gevoel dat het klopt. Ze hebben voor mijn gevoel alles goed voor elkaar. De communicatie is transparant, ze kennen de regelgeving en kunnen alles goed uitleggen. In begrijpelijke taal, een leek begrijpt het ook. Daarnaast kan je altijd bij hen terecht. Als je iets wilt weten, stuur je een appje of mail en krijg je meestal binnen een uur al reactie. En ook als je op een druk moment onverwachts het kantoor binnenwandelt, wordt er tijd voor je vrijgemaakt. Heel fijn, zo’n financieel adviseur die altijd eerlijk is en altijd bereikbaar. Dat geeft mij vertrouwen!”

Wil jij net als Frits van Balveren en zijn dochter ook een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies? Of wil je meer informatie over hypotheken, duokoop of verzekeringen? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. Wij helpen je graag verder.

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

WelBijWim

Miquel: WelBijWim neemt je als ondernemer én starter écht bij de hand

In eerste instantie gingen Miquel en zijn vriendin naar WelBijWim voor een financiële check. Zij hadden zich namelijk ingeschreven voor een nieuwbouwwoning in Bunschoten-Spakenburg en waren benieuwd naar hun financiële mogelijkheden. Tot hun verrassing werden zij uitgeloot. Dit dwong hen om snel te handelen, dus besloten ze de hulp van WelBijWim in te schakelen.

WelBijWim

De mogelijkheden voor doorstromers op de woningmarkt

Naast veel veranderingen zijn er ook genoeg mogelijkheden voor doorstromers op de woningmarkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw huidige rente mee te nemen in je nieuwe hypotheek. Wij vertellen je er meer over!

Wat anderen zeggen

In verband met de aftrek van de hypotheekkosten, wilde ik onze hypotheek graag voor het einde van het fiscale jaar oversluiten. Bij andere partijen leek dit maar niet te lukken. Maar bij Wim kon het wel. WelBijWim heeft ervoor gezorgd dat we onze huidige hypotheek 100% konden oversluiten, aflossingsvrij en met een rentevaste periode van twintig jaar. Hierdoor wonen mijn vrouw en ik nu in een prachtig huis in Utrecht, voor de prijs van een klein flatje.”

- Frits van Balveren