Joeri: “Hypotheekadvies verliep soepel en snel bij WelBijWim”

Na zijn scheiding is Joeri een tijdje antikraak gaan wonen in Amsterdam: “Vanuit daar ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Omdat ik nog een stukje overwaarde had uit mijn oude woning én geen idee had wat ik kon lenen, heb ik contact gezocht met WelBijWim voor financieel advies.”

Eerlijk hypotheekadvies

Financieel adviseur Erwin Kitselaar is een bekende van Joeri, dus toen hij op zoek was naar een hypotheek adviseur voor een nieuwe hypotheek, wist hij eigenlijk meteen bij wie hij aan moest kloppen. Joeri: “In hypotheekland weet je eigenlijk nooit 100% zeker of iemand je een oor aan wil naaien. Omdat je zelf gewoon te weinig kennis van de materie hebt. Maar omdat ik Erwin persoonlijk ken, wist ik dat ik op hem, en dus op WelBijWim, kon vertrouwen. Dus toen ik op zoek ging naar een nieuwe woning, heb ik Erwin gebeld voor hypotheekadvies. Ik ben twee keer bij WelBijWim op kantoor geweest en beide keren werd alles mij duidelijk, in begrijpelijke taal uitgelegd. Zo had ik bijvoorbeeld nog wat vragen over de overwaarde uit mijn vorige woning en een duidelijke voorkeur qua hypotheekvorm.” Erwin heeft bij zijn wensen de beste hypotheek gezocht. Met de laagste maandlasten én de beste voorwaarden. “WelBijWim was eerlijk over mijn mogelijkheden en wat ik kon lenen. En tijdens een van onze laatste afspraken werden de belangrijkste punten van de hypotheekakte nog eens doorgenomen. Zo wist ik precies waar ik een handtekening onder zette.”

Altijd bereikbaar

WelBijWim is altijd onafhankelijk, oprecht betrokken en oplossingsgericht. Maar volgens Joeri ook altijd bereikbaar. Joeri: “De communicatie met WelBijWim verliep voornamelijk via de mail en telefonisch. Had ik een vraag? Dan belde of appte ik even met Erwin om dingen duidelijk te krijgen. Ik vond het heel fijn dat ik altijd snel een antwoord kreeg. Of ik nu belde, mailde of appte. Zelfs in de avonduren of het weekend kon ik nog een reactie verwachten. Hierdoor bleef ik nooit lang met vragen of onduidelijkheden zitten. Door de korte en snelle communicatielijnen, verliep de hele hypotheekaanvraag heel soepel.”

Wil jij net als Joeri ook een eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies? Of wil je meer informatie over hypotheken, oversluiten, duokoop of verzekeringen? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. Wij helpen je graag verder.

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Miquel: WelBijWim neemt je als ondernemer én starter écht bij de hand

In eerste instantie gingen Miquel en zijn vriendin naar WelBijWim voor een financiële check. Zij hadden zich namelijk ingeschreven voor een nieuwbouwwoning in Bunschoten-Spakenburg en waren benieuwd naar hun financiële mogelijkheden. Tot hun verrassing werden zij uitgeloot. Dit dwong hen om snel te handelen, dus besloten ze de hulp van WelBijWim in te schakelen.

WelBijWim

De mogelijkheden voor doorstromers op de woningmarkt

Naast veel veranderingen zijn er ook genoeg mogelijkheden voor doorstromers op de woningmarkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw huidige rente mee te nemen in je nieuwe hypotheek. Wij vertellen je er meer over!

WelBijWim

Freek: WelBijWim geeft helder en transparant hypotheekadvies

Freek Poort en zijn vrouw besloten om kleiner te gaan wonen. Voor het kopen van een nieuwe, kleinere woning wilden zij hun hypotheek omzetten. Omdat zij hiervoor zelf niet voldoende kennis hadden, schakelden zij de hulp van hypotheekadviseur WelBijWim in.  

WelBijWim

Veranderingen op de woningmarkt in 2023: waar moet ik als starter op letten?

In 2023 vinden er een aantal veranderingen plaats voor jou als starters op de woningmarkt. Benieuwd welke? Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

Wat anderen zeggen

WelBijWim is altijd onafhankelijk, oprecht betrokken en oplossingsgericht. Maar volgens Joeri hoort altijd bereikbaar daar ook bij. Joeri: “Door de korte en snelle communicatielijnen, verliep de hele hypotheekaanvraag heel soepel

- Joeri