WelBijWim is voor Sjaak van den Hoogen een hypotheekadviseur die écht met je meedenkt en het afsluiten van een hypotheek makkelijk maakt

Sjaak van den Hoogen en zijn Poolse vriendin Paulina werkten allebei bij hetzelfde bedrijf toen ze 1,5 jaar geleden verkering kregen. Hij in vaste dienst bij het bedrijf, zij via een uitzendbureau. Toen het bedrijf ging verhuizen naar een andere standplaats betekende dat voor Paulina dat zij ook naar nieuwe huisvesting -geregeld door het uitzendbureau- moest verhuizen. Dat zette het stel wel aan het denken. Sjaak: “We moesten opzoek naar een oplossing: gaan we verder bij elkaar vandaan wonen of samenwonen? Ik had niets met huren, maar had ook niet het idee dat we konden kopen.” Via hun baas kwamen Sjaak en Paulina bij WelBijWim terecht. Wij spraken Sjaak over zijn ervaringen met WelBijWim.

Korte doorlooptijd

“Mijn baas adviseerde om eens met Wim in gesprek te gaan. Hij had daar al veel goede verhalen over gehoord. We zijn mei dit jaar bij Wim naar binnen gestapt voor een adviesgesprek en drie maanden later hadden we de sleutel van onze eerste koopwoning. Echt bizar hoe snel het allemaal is gegaan! Dat hadden we vooraf nooit kunnen bedenken” vertelt Sjaak.

Begrijpelijk hypotheekadvies: in het Nederlands én het Pools

Omdat Paulina van Poolse afkomst is en de Nederlandse taal nog niet volledig beheerst, werd er een Poolse tolk geregeld die bij de adviesgesprekken zat. Sjaak: “Iemand op het kantoor heeft een Poolse moeder. Zij heeft bij ons eerste gesprek gezeten om alles wat Wim vertelde te vertalen naar het Pools. Dat was echt ideaal op dat moment, omdat het nu voor ons beide begrijpelijk werd. Ik heb zelf helemaal geen verstand van hypotheken, laat staan dat ik het dan ook nog moet vertalen naar het Engels. Dus we waren heel blij met de tolk en het feit dat alles heel makkelijk en in begrijpelijke taal werd uitgelegd. Voor ons allebei.”

(WelBij)Wim is écht betrokken

“Wim heeft ons onder andere geadviseerd over hoeveel we konden lenen” vertelt Sjaak. “Omdat mijn vriendin nog via het uitzendbureau werkte, heeft Wim voor ons opgezocht of duo-koop een optie zou zijn. Maar uiteindelijk konden we het af met een ‘gewone’ hypotheek. Tijdens het adviesgesprek heeft Wim gekeken welke hypotheek voor ons het voordeligst was en de beste voorwaarden had. En hij stuurde soms zelfs huizen naar ons door die pasten binnen ons budget. Hadden we tussendoor vragen? Dan konden we altijd bellen of langskomen op kantoor. Echt fijn als je hypotheekadviseur zo met je meedenkt!”

Een hypotheek regelen werd makkelijk dankzij WelBijWim

Op de vraag of Sjaak WelBijWim zou aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen antwoorde hij: “Ja, absoluut! Vooral als je zelf niet zoveel verstand hebt van hypotheken heb je aan Wim een goede. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, hij geeft op tijd aan wat je digitaal moet aanleveren en wanneer je ergens niet uitkomt dan helpen ze je graag. Dankzij de hulp van WelBijWim was het regelen van de hypotheek een makkie. En hebben wij altijd het gevoel gehad dat het wel goed zou komen.”

Wil je binnenkort een huis kopen en ben je benieuwd wat je kunt lenen? Of wil je advies over verzekeringen, duo-koop of hypotheken? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak in. Wij helpen je graag verder.

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Jasper Koelewijn geeft het hypotheekadvies van WelBijWim een 11/10

Waarom Jasper koos voor hypotheekadvies bij WelBijWim? Wim neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en helpt je in elke stap van het proces. In dit interview lees je Jaspers ervaringen.

WelBijWim

Dit mag je in 2024 belastingvrij aan je kind schenken

In 2024 mag je in ieder geval € 6.633 belastingvrij aan je kind schenken. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende schenkvrijstellingen van 2024 op een rij.

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

Wat anderen zeggen

WelBijWim regelde een hypotheek voor ons als ondernemers, terwijl onze eigen bank zei dat het niet zou lukken. WelBijWim geeft écht advies en gaat dieper in op je vraag. Met zijn inzicht en persoonlijke aandacht krijgt hij dingen voor elkaar. Zo konden wij toch ons droomhuis kopen.

- Angelique Hendriks