Wonen op Rengerspark

WelBijWim

Wonen op Rengerspark: benieuwd naar de financiële mogelijkheden?

Vraag een eerlijk hypotheekgesprek aan bij WelBijWim

Wonen in Bunschoten-Spakenburg betekent wonen op de grens van rust en levendigheid. Met de rust van de polder, de Eem en de levendigheid van Amersfoort binnen handbereik, wordt het dorp steeds populairder onder starters en doorstromers. En daar is -het vierde eiland- Rengerspark een goed voorbeeld van. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van wonen in Rengerspark? Of wat het kopen van een nieuwbouwwoning anders maakt dan een bestaande woning? Als onafhankelijk en betrokken adviseurs geven wij jou altijd een eerlijk en goedverzorgd hypotheekadvies. We zijn eerlijk over de mogelijkheden, altijd bereikbaar én staan naast je als het even tegenzit.

Wonen in Rengerspark

Aan de rand van Bunschoten-Spakenburg ligt het vierde eiland van Rengerswetering: Rengerspark. Op het eiland worden rust, ruimte en natuur gecombineerd met gezellige ontmoetingsplekken voor jong en oud. Hierdoor geniet je optimaal van de voordelen van wonen en leven in het buitengebied zonder dat je overal ver vandaan woont. Zo is Amersfoort al binnen twintig minuten met de auto te bereiken en ligt de A1 ook op een korte afstand, waardoor je zo in Utrecht of Amsterdam bent. En met een divers woningaanbod -van startersappartementen, rijwoningen, rug-aan-rug-woningen en parkappartementen- biedt Rengerspark een plek voor iedereen. Of wonen in Rengerspark voor jou financieel gezien ook mogelijk is? Vraag een hypotheekadviesgesprek aan bij WelBijWim en wij vertellen je eerlijk over jouw mogelijkheden. We bespreken alle opties én afwegingen. En we kijken welke hypotheek het beste en meest voordelige is voor jouw situatie.

Nieuwbouwhuis kopen én financieren

Het kopen van een nieuwbouwhuis werkt anders dan het kopen van een bestaand huis. Naast dat je het huis ‘op papier’ koopt (aangezien je het niet in het echt kunt bekijken), ziet het kostenplaatje bij nieuwbouw er ook anders uit. Zo krijg je bij nieuwbouw bijvoorbeeld te maken met meer- en minderwerk, bouwtermijnen en een bouwdepot. En je hoeft geen overdrachtsbelasting te betalen. Maar hoe ziet het proces eruit en waar moet je rekening mee houden als je een nieuwbouwwoning koopt?

Daar is niet één kant-en-klaar-antwoord op te geven. Elke situatie is namelijk uniek; zo moeten starters met andere zaken rekening houden dan doorstromers. Ons advies is dan ook: ga het gesprek aan met een onafhankelijke hypotheekadviseur en laat je informeren. Bij WelBijWim kijken we altijd naar jouw unieke situatie. Tijdens een oriëntatiegesprek berekenen we hoeveel jij kunt lenen en bespreken we de verschillende mogelijkheden. Wil je zeker weten of jij een woning op Rengerspark kunt financieren? Plan dan direct een afspraak in met onze onafhankelijke adviseurs. Zij geven je vrijblijvend hypotheekadvies. Ook als het niet haalbaar of zinvol is om een woning te kopen in Rengerspark, vertellen we je dit eerlijk. Wel zo fijn!

Omdat iedere situatie anders is, is ook iedere hypotheekaanvraag uniek. Maar of je nu starter bent, gaat verbouwen, verhuizen of je wilt je hypotheek oversluiten: de beste voorwaarden krijg je bij een onafhankelijke, eerlijke adviseur. WelBijWim ís die adviseur. Dus wil je weten hoeveel je kunt lenen? Of wat er mogelijk is als wij je helpen? Neem dan contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Wij helpen je graag!

Plan een afspraak in

Bel Wim en stel je vraag

WelBijWim

Haarbrug 18

3751 LM

Bunschoten-Spakenburg

Wat anderen zeggen

WelBijWim neemt de tijd voor je. Je bent geen nummer, maar een klant die zeer goed geholpen wordt. Je kunt ze altijd goed bereiken en zij bellen ook direct als er nieuws is. Ze leggen alles duidelijk uit en zijn eerlijk over de mogelijkheden. Zo regelen ze de perfecte hypotheek op basis van jouw wensen.

- Christiaan Keizer