Verdien net als Ron jouw hypotheekkosten terug bij WelBijWim

Je hypotheekkosten terugverdienen? Het kan WelBijWim! Dat weet Rolf als geen ander. Na een goede ervaring met WelBijWim spoorde Ron zijn familie, vrienden en kennissen aan om hun hypotheek af te sluiten bij WelBijWim. Dit leverde hem een cadeaubon ter waarde van €100,- op die hij kan inleveren bij één van de lokale ondernemers uit Bunschoten-Spakenburg. Benieuwd geworden naar zijn ervaring met WelBijWim? En hoe ook jij jouw hypotheekkosten terugverdient? Ron vertelt je er alles over in dit interview.

Einde rentevaste periode

Toen het einde van de rentevaste periode van de hypotheek van de woning van Ron en zijn vrouw in zicht was, moesten zij een ‘nieuwe’ rentevaste periode aangaan. Hiervoor kregen zij een aanbod van hun -toenmalige- geldverstrekker. Maar was dat ook de beste optie? “Het leek ons beter om hierover met een extern persoon van gedachten te wisselen en advies op te vragen”, vertelt Ron.

Menselijk contact

Zo kwamen zij bij WelBijWim terecht. “Mijn vrouw heeft in het verleden samen met Wim gewerkt bij de Rabobank en wist daarom dat hij ons goed kon adviseren. Daarnaast vertrouwden wij hem en heb je bij WelBijWim ook nog menselijk contact in plaats van digitaal, zoals dat bij de meeste banken gaat. Dat vonden wij persoonlijk fijner”, vervolgt Ron.

Wat bij de bank niet kon, kon wel bij Wim

De samenwerking met WelBijWim is dan ook goed verlopen. “Wat bij de bank niet kon, kon wel bij Wim. Het aangaan van een nieuwe rentevaste periode duurde een maand langer dan verwacht, omdat ik een eigen bedrijf heb, en daar wilde onze toenmalige geldverstrekker niet aan meewerken. Wim wel. Op advies van hem hebben we onze rentevaste periode met een jaar verlengd en zijn we zowel met onze woning als recreatiewoning overgestapt naar een andere geldverstrekker die het beste aansloot op onze wensen”, vertelt Ron.

Goede ervaring wordt beloond

“Dankzij die goede ervaring, vertel ik iedereen die een hypotheek wil af- of oversluiten dat zij bij WelBijWim aan het juiste adres zijn. En dat wordt beloond”, vertelt Ron. “Nadat ik een stel had geadviseerd om hun hypotheek af te sluiten bij WelBijWim en zij dat daadwerkelijk hadden gedaan, stond diezelfde avond Wim bij ons op de stoep. Hij leek op Gaston van de Postcodeloterij”, vervolgt hij lachend. “Hij overhandigde ons namelijk een cadeaubon ter waarde van €100,-, die ik kan inleveren bij één van de lokale ondernemers uit Bunschoten-Spakenburg. Waar ik die cadeaubon ga uitgeven? Dat is nog de vraag. Maar die wordt zeker goed besteed.”

Heb jij ook een goede ervaring gehad met WelBijWim én wil jij jouw hypotheekkosten terugverdienen? Vertel dit dan door aan al je vrienden, familie en kennissen en ontvang ook een cadeaubon ter waarde van €100,-. Hoe dat werkt? Jij wordt beloond wanneer iemand via jou bij ons zijn of haar hypotheek afsluit. Ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan hier contact met ons op en wie weet heb jij binnenkort je hypotheekkosten terugverdiend!

Terug naar het overzicht

Meer nieuws

WelBijWim

Jasper Koelewijn geeft het hypotheekadvies van WelBijWim een 11/10

Waarom Jasper koos voor hypotheekadvies bij WelBijWim? Wim neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en helpt je in elke stap van het proces. In dit interview lees je Jaspers ervaringen.

WelBijWim

Dit mag je in 2024 belastingvrij aan je kind schenken

In 2024 mag je in ieder geval € 6.633 belastingvrij aan je kind schenken. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende schenkvrijstellingen van 2024 op een rij.

WelBijWim

Lisa en Carlo: binnen twee maanden na de startersavond kochten wij ons eerste huis

Lisa (26) en Carlo (25) oriënteerden zich op het kopen van hun eerste huis in Bunschoten-Spakenburg, maar voordat ze een hypotheekadviseur benaderden, wilden ze eerst meer begrijpen van het hele proces. Daarom bezochten ze de starters informatieavond. En met succes! Twee maanden later kochten zij namelijk hun eerste huis. In dit interview vertellen ze meer over hoe dat verliep en welke rol WelBijWim hierin heeft gespeeld.  

WelBijWim

Dít zijn de veranderingen op de woningmarkt in 2024

De veranderingen op de woningmarkt in 2024 zijn bekend. Zo wordt de schenkingsvrijstelling van de eigen woning afgeschaft en is het streven om genoeg betaalbare woningen beschikbaar te stellen voor iedereen.

Wat anderen zeggen

Bij andere hypotheek adviseurs werd ons verteld dat we geen hypotheek konden krijgen, omdat ik geen vast contract heb. De adviseur van WelBijWim liet direct zien wat de mogelijkheden waren. Toen kon het ineens wel.

- Eric Hartog